Toimitilojen vuokraaminen on suosittua ja yhä useammat yritykset haluavat mahdollisimman joustavat toimitilat, jotka mukautuvat yrityksen tarpeisiin. MatchOfficen sivuilla osoitteessa MatchOffice.fi on paljon erilaisia toimitiloja ympäri Suomen. Vuokrattavana on sekä vapaita liiketiloja, varastotiloja, toimistohotelleja, coworking-tiloja ja toimistohotelleja, sekä isoja toimitiloja että pieniä tiloja kaikenlaisten yritysten tarpeisiin. Esimerkiksi satama-alueilta löytyy paljon vuokrattavaa tilaa vaikkapa maahantuontiyritysten tarpeisiin. Moderneille yrityksille on tarjolla sekä toimistohotelleja että coworking-tiloja, joissa yritys voi helposti verkostoitua muiden yritysten kanssa ja samalla myös ulkoistaa monia palveluja pois itseltään hotellin ylläpidettäväksi.

Paljon valinnanvaraa hinnoissa

Hintahaarukka toimitiloissa on laaja. Edullisimmin tiloja on vuokralla syrjäisimmillä seuduilla Suomea, mutta ne eivät sovi kaikille yrityksille. Kaupunkialueilla, joissa on enemmän asiakkaita, myös toimitilojen hinnat ovat korkeammat. MatchOfficen sivulla on tarjolla kaiken hintaisia toimitiloja ja tiloja voi hakea myös niiden hinnan mukaan. Hinta ei kuitenkaan saa ratkaista koko vuokrapäätöstä. Myös toimitilojen kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä kaikki muutostyöt nostavat tilojen hintaa. Toimitiloissa tulisi olla myös omat tilat henkilöstölle esimerkiksi taukojen viettämistä varten. Tällaiset asiat lisäävät henkilökunnan tyytyväisyyttä ja samalla myös työpaikan ilmapiiriä. Henkilökuntaa kannattaa myös kuunnella siinä, minkälaiset työtilat mahdollistavat työn teon tehokkuuden ja onnistumisen. Parhaimmissa työpaikoissa työntekijät voivat keskittyä täysillä omiin työtehtäviinsä eivätkä työtilat hankaloita työntekoa.

MatchOffice tuo yhteen vuokranantajat ja yritykset, jotka etsivät vuokrattavia toimitiloja. Sivustolla on satoja vapaita toimitiloja, joista varmasti löytää itselleen sopivan. Jos juuri nyt sivustolla ei ole sopivaa ja kiinnostavaa kohdetta, ei huolta, sillä sinne päivitetään jatkuvasti uusia vaihtoehtoja. Mikäli et halua vierailla sivuilla joka päivä etsimässä uusia kohteita, kannattaa sinun perustaa sivustolle hakuvahti, jonka avulla säästyt tältä vaivalta ja saat ilmoitukset uusista kohteista kätevästi omaan sähköpostiisi.

Varaa runsaasti aikaa

Toimitilojen etsimiseen kannattaa valita runsaasti aikaa, sillä kyseessä on tärkeä päätös. Toimitilat voivat jopa määrittää yrityksen menestymisen, erityisesti jos kyseessä on liiketoiminta. Keskeinen sijainti ja vuokran hinta suhteessa tuloihin ovat asioita, joita kannattaa miettiä liiketilaa etsiessä. Nykyään myös etätyö on lisääntynyt, joten toimitilojen tulee voida myös joustaa. Ei välttämättä ole tarpeellista pitää jokaiselle työntekijälle varattuna omaa työpöytää, jos he työskentelevät suurimmaksi osaksi aikaa kotoa käsin tai jos heillä on paljon asiakaskäyntejä. Tämän vuoksi erilaiset coworking-tilat ja toimistohotellit ovat nostaneet suosiotaan. Mitä paremmin tilat joustavat yrityksen tarpeiden mukaan, sitä helpommin yritys voi suunnitella tulevaa. Sen ei tarvitse murehtia miten esimerkiksi yllättävät henkilöstömuutokset vaikuttavat tiloihin, sillä niittä saa helposti vuokrattua lisää.

MatchOffice on hyvä ratkaisu kaikille yrityksille, jotka ovat etsimässä toimitiloja. Niiden kautta ovat jo lukuiset yrittäjät ja yritykset löytäneet itselleen sopivat toimitilat. MatchOfficen käyttö on täysin ilmaista ja helpottaa huomattavasti vuokratilojen hakuprosessia, kun vuokrattavia kohteita ei tarvitse etsiä monesta paikasta.